Haute komplikáció: IWC Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition „150 év” replikás órák

Annyira figyelmet fordítva a lélegzetelállító IWC-re, hogy „a Pallweber tisztelete”, a Jubileumi kollekció néhány más órája nem kapta meg a figyelmet, amit szokásuk garantálni.replika órák Ilyen volt a legbonyolultabb és technikailag impozánsabb IWC kollekció, a Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition „150 év” esete.

Ehhez az IWC kombinálta a manuális szél konstans erőjét a holdfázis komplikációjával. Az IWC úgy döntött, hogy a nagyszerű pontosságú holdfázist választotta, mivel ez csak 577,5 évenként szükséges. Vizuálisan az eredmény nagyon látványos, mivel a holdfázis-jelző, amelyet az IWC hagyott hagyományosnak egy lemezzel, szépen esik a számokkal, csak a „vasúti pálya” jelzés alatt lévő perc alatt. . Ennek az órának a hatalmi tartaléka rendkívül lenyűgöző, mivel bonyolult jellege miatt 96 óra.

Az óra valódi fénypontja természetesen az állandó erő, amely az óra bal oldalán dominál. Egy másodperces kézzel ellátva láthatja a tourbillon mechanizmust, amely egyértelműen a csontvázas híd alatt van. Az állandó erőkifejtésnek köszönhetően a tourbillon nagyon stabil tápellátást biztosít,rolex replika ami biztosítja a gravitációval védő eszköz még nagyobb pontosságát.

Amit általában az IWC egyik legvonzóbb tulajdonsága, és különösen ez a Constant-Force Tourbillon, az, hogy gyártási mozgásuk mindig olyan tökéletes, hogy megfeleljen az eseteknek. Ez nem kivétel, mivel a 94805-ös kaliber tökéletesen illeszkedik a 46 mm-es Portugieser tokjába. Az eredmény nemcsak az, hogy a tárcsa tökéletesen elrendezett elrendezéssel rendelkezik, hanem azt is, hogy az óra hátulja egy szépség. Valójában az összes mozgalom, amit lát, tökéletesen elkészült és blúz csavarokkal és Genfi sztrippeléssel díszített.

Az IWC a Portugieser Constant-Force Tourbillon Edition „150 éves” változatát két fajtában kínálja,replika óra mindkettő platina tokkal. Az egyik klasszikus lakkozott fehér tárcsával, blued tárcsákkal, a másik pedig egy kék lakkozott tárcsát kombinál a ródiummal bevont kezekkel. Minden verzió mindössze 15 darabra korlátozódik, és 249 000 dollárba kerül